Lipcse Tamás templom

GALÉRIA

Szentendrei német nyelvstúdiónk képei. Szentendre és Lipcsei képei

Nyelvstúdiónk könnyen megközelíthető helyen található Szentendrén, a Vasúti villasorról nyíló Szatmári utcában. Képgalériánk saját készítésű fotókat tartalmaz Lipcséről, Szentendréről és szentendrei nyelvstúdiónk életéről.

Pagátgold - Minden ami targoncaAnirod - Szépészeti stúdióFüggőkert virágszalonAudit-PrimePromenád
Nyelvstudió Lipcse a Twitteren
Nyelvstudió Lipcse a Facebookon
Nyelvstudió Lipcse Email
ADATKEZELÉS

A szentendrei német Nyelvstúdió Lipcse ezen adatvédelmi nyilatkozattal szeretné elkötelezni magát a szabad, biztonságos és megbízható internetes kapcsolatok, a személyes adatok és személyiségi jogok védelme mellett.

Az Ön által megadott személyes adatokat (név, cím, e-mail cím, telefonszám stb.) és az Ön felhasználói adatait az Adatvédelmi Törvény értelmében kizárólag kapcsolatfelvételi, számlázási, tanácsadási célokra, valamint saját reklámcéljainkra használjuk fel. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk! Internetes oldalaink látogatása során általánosan hozzáférhető oldalainkon szabadon és név nélkül kereshet.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Címünk: 2000 Szentendre, Szatmári utca 13.
GPS: 47.666225,19.066122
Mobil: +3620 544-80-17
Hívásukat minden nap 8-22 óra között fogadjuk

Nyelvstúdió térkép
Nyelvstúdió Lipcse QR kód
KAPCSOLATFELVÉTEL

Lehető legegyszerűbb formában felveheti velünk a kapcsolatot német nyelvtanulással kapcsolatban. Töltse ki ezt az egyszerű űrlapot, kérdezzen tőlünk bátran.