Lipcse Tamás templom

NYELVSTÚDIÓNK

Egyedülálló német anyanyelvű nyelvstúdió Szentendrén

Isten hozta a Lipcse Nyelvstúdió honlapján.

Német nyelvtanulás Szentendrén Az egyetlen nyelvstúdió Szentendrén, ahol kizárólag magán órákat német anyanyelvű tanár ad. Szánjon rá néhány percet, és kérem, olvassa el a következő oldalakat.

Németül tanulni nem egyszerű! A megfelelő motivációval és az Ön személyes német nyelvtanárának segítségével öröm lesz a nyelvtanulás, céljait hamar és biztosan eléri.

Nyelvstúdiónk egy újépítésű családi házban a HÉV végállomástól gyalog 12 percre a Vasúti villasorról nyíló Szatmári utcában található. Az autóval érkezők kényelmesen az épület előtt parkolhatnak.

Thomas Krumbiegel Nevem Thomas Krumbiegel, és 1965-ben születtem szászországi Klingenthal-ban. Gyermekkoromat Chemnitzben, az akkori Karl-Marx-Stadt–ban töltöttem. 1975-től a szüleimmel Lipcsében éltünk, és ott tanultam az egyetemen pedagógiát. A rendszerváltás után szálloda és vendéglátó ipari képesítést és tapasztalatokat szereztem Németországban, Ausztriában és Svájcban a felszolgálástól a recepción át egészen a szállodavezetésig.

Egy ideje már Magyarországon, a festői Szentendre központjában élek.
Jöjjön el hozzánk! Kérdezzen! Teszteljen bennünket, és meglátja, hogy a német tanulás örömet okoz. Szeretettel várjuk!

Pagátgold - Minden ami targoncaAnirod - Szépészeti stúdióFüggőkert virágszalonAudit-PrimePromenád
Nyelvstudió Lipcse a Twitteren
Nyelvstudió Lipcse a Facebookon
Nyelvstudió Lipcse Email
ADATKEZELÉS

A szentendrei német Nyelvstúdió Lipcse ezen adatvédelmi nyilatkozattal szeretné elkötelezni magát a szabad, biztonságos és megbízható internetes kapcsolatok, a személyes adatok és személyiségi jogok védelme mellett.

Az Ön által megadott személyes adatokat (név, cím, e-mail cím, telefonszám stb.) és az Ön felhasználói adatait az Adatvédelmi Törvény értelmében kizárólag kapcsolatfelvételi, számlázási, tanácsadási célokra, valamint saját reklámcéljainkra használjuk fel. Az adatokat harmadik félnek nem továbbítjuk! Internetes oldalaink látogatása során általánosan hozzáférhető oldalainkon szabadon és név nélkül kereshet.

ELÉRHETŐSÉGEINK

Címünk: 2000 Szentendre, Szatmári utca 13.
GPS: 47.666225,19.066122
Mobil: +3620 544-80-17
Hívásukat minden nap 8-22 óra között fogadjuk

Nyelvstúdió térkép
Nyelvstúdió Lipcse QR kód
KAPCSOLATFELVÉTEL

Lehető legegyszerűbb formában felveheti velünk a kapcsolatot német nyelvtanulással kapcsolatban. Töltse ki ezt az egyszerű űrlapot, kérdezzen tőlünk bátran.